De ce unele Persoane prefera Imprimantele Laser?


Clientii in privinta imprimantelor sunt, de obicei impartiti in doua tabere, anume cei ce le prefera pe cele inkjet si cei ce le prefera pe cele laser. Intre acestea doua, diferentele sunt destul de mari, in special in privinta costurilor consumabilelor ce difera, imprimantele laser avand kituri reincarcare mai scumpe insa si o performanta ridicata fata de cele inkjet ce, sunt potrivite uzului redus. Pentru uz in cadrul unei companii, unde de printeaza si scaneaza un volum mare de documente, cea mai buna optiune este cea a imprimantelor laser care, cu toate ca au consumabilele ceva mai scumpe, asigura o calitate inalta printului si au o capacitate de a printa in jur de 25.000 de coli alb-negru sau color, intrecand cu mult o imprimanta inkjet, care se limiteaza la 1.000 de coli alb-negru si 500 color la o reincarcare.

Imprimantele laser au ca si avantaje incontestabile reincarcarea ce se poate face extrem de simplu fara a avea nevoie de un service specializat, autonomia ce asigura unui model laser incarcari mai putine fata de unul inkjet dar o autonomie crescuta de pana la 20 de ori mai mare, costurile de reincarcare deoarece cu aceeasi suma puteti reincarca fie un cartus de 200-500 pagini fie un tonner de 4.000-5.000 pagini si poate cel mai important avantaj, viteza de imprimare care o depaseste cu mult pe a imprimantelor inkjet, detaliu important in cadrul unei companii mari unde timpul trebuie folosit cat mai eficient. Nu in ultimul rand, trebuie sa stiti ca imprimantele laser au dovedit o rezistenta foarte buna in timp, chiar daca nu sunt folosite o perioada indelungata ele ramanand functionale iar cartusul reincarcabil, nedeteriorat sau infundat. Iata asadar o multime de motive pentru care sa alegeti o imprimanta laser atunci cand activitatea de print este una intensa si impune calitate si viteza.

Inceput de 2015


Semne bune anul n-are. Miezul noptii te prinde fara bani in buzunar, ca sa duci lipsa de ei in urmatoarele 12 luni. N-ai nici macar oja rosie, ca sa-ti mearga bine tot anul. Sms-ul ala se lasa asteptat. Reteaua e blocata. Paharul e prea gol ca sa-l poti umple. Si de ce dracului se asteapta toti sa faca lucruri marete de maine? Cand a inceput sa se zgaltaie mobila la 2 dimineata, ti-ai tras o palma ca sa verifici ca n-ai intrecut masura de Revelion. Dupa vreo 3 "dansuri" ale peretilor in mai putin de-o jumatate de ora, ai inceput sa cauti raspunsul la sensul vietii. Cutremurele zguduie si constiinte, nu doar ziduri. Te-ai gandit ca dimineata poate apuci sa iesi de sub daramaturi... sau nu. A doua zi toti prietenii s-au dat "trolls" si au zis, printre hohote de ras, ca ai intrecut masura de Revelion. Chiar daca poate o sa vina Apocalipsa, n-o sa se schimbe nimeni brusc anul asta. N-o sa se evapore lenea si nici n-o sa rasara motivatia de nicaieri. N-o sa descoperim izborul fericirii sau piatra filosofala. N-o sa devenim mai buni sau mai putin cinici. Si cine dracului vrea ca oamenii sa fie egali? Ti-am zis de nu stiu cate ori sa uzi si tu florile alea! Ce fel de om esti, sa nu iubesti florile? Atunci... nu-s om.