Inceput de 2015


Semne bune anul n-are. Miezul noptii te prinde fara bani in buzunar, ca sa duci lipsa de ei in urmatoarele 12 luni. N-ai nici macar oja rosie, ca sa-ti mearga bine tot anul. Sms-ul ala se lasa asteptat. Reteaua e blocata. Paharul e prea gol ca sa-l poti umple. Si de ce dracului se asteapta toti sa faca lucruri marete de maine? Cand a inceput sa se zgaltaie mobila la 2 dimineata, ti-ai tras o palma ca sa verifici ca n-ai intrecut masura de Revelion. Dupa vreo 3 "dansuri" ale peretilor in mai putin de-o jumatate de ora, ai inceput sa cauti raspunsul la sensul vietii. Cutremurele zguduie si constiinte, nu doar ziduri. Te-ai gandit ca dimineata poate apuci sa iesi de sub daramaturi... sau nu. A doua zi toti prietenii s-au dat "trolls" si au zis, printre hohote de ras, ca ai intrecut masura de Revelion. Chiar daca poate o sa vina Apocalipsa, n-o sa se schimbe nimeni brusc anul asta. N-o sa se evapore lenea si nici n-o sa rasara motivatia de nicaieri. N-o sa descoperim izborul fericirii sau piatra filosofala. N-o sa devenim mai buni sau mai putin cinici. Si cine dracului vrea ca oamenii sa fie egali? Ti-am zis de nu stiu cate ori sa uzi si tu florile alea! Ce fel de om esti, sa nu iubesti florile? Atunci... nu-s om.

Un comentariu:

  1. Semne bune sau nebune, nu conteaza ca-s in prima zi sau ultima. Eu cel putin nu vad diferenta. Semn, pentru mine nu este o superstitie, ci un eveniment/intamplare care poate indica sau nu o succesiune de alte evenimente.
    Suntem sufocati de nimicuri iar cele importante scapa neobservate.
    Setea de senzational cu care mass media ne-a obisnuit, cere precum drogul doze din ce in ce mai mari. Vrem sa iesim din banalitate facand lucruri hilare, e oare ok? Eu cred ca nu.
    De ce nu ne odihnim in lucruri simple, sa traim savoarea placerilor mici necautand nu nesat senzationalul? Parerea mea.

    RăspundețiȘtergere