Casele de Marcat si Accesoriile de care Aveti Nevoie


Casele de marcat sunt un lucru esential in momentul in care doriti sa desfasurati o activitate economica. Pentru a putea vinde in deplina legalitate trebuie inca din prima zi in care firma dumneavoastra exista sa aveti in dotare o casa de marcat, obligatoriu fiscalizata plus restul de accesorii ce-i permit sa functioneze conforma exigentelor legii. Pentru fiscalizarea casei de marcat veti avea de umblat cateva zile pana obtineti toate avizele necesare, aprobarile si apoi sigilarea ei, dar apoi puteti incepe sa inregistrati vanzarile fara probleme si fara alte drumuri pe viitor. In ceea ce priveste capitolul de accesorii case de marcat aici va trebui sa aveti in permanenta grija sa cumparati consumabilele necesare dar si sa dotati din prima casa de marcat cu ce are nevoie: In primul rand trebuie sa aveti un cititor de coduri de bare pentru a nu inregistra manual pe casa fiecare produs in parte. Deasemenea un cablu de conectare al cantarului la casa de marcat va usura cu mult vanzarile daca aveti produse ce se vand la vrac.

Sertarul pentru bani, precum si acumulatorul in cazul in care curentul se intrerupe sunt iar doua elemente ce nu va pot lipsi pentru a va desfasura activitatea fara greutate. Nu in ultimul rand, consumabilele principale ale unei case de marcat, rolele pe care se imprima bonul fiscal eliberat la fiecare vanzare si rapoartele zilnice, lunare, semestriale, etc sunt obligatoriu de avut pe stoc, destule incat niciodata sa ramaneti fara. In caz contrar chiar daca aveti in rest tot ceea ce va trebuie, vanzarile trebuiesc oprite deoarece vanzarea fara elibararea unui bon fiscal este considerata o infractiune. Acestea sunt principalele cateva accesorii de care aveti nevoie atat pentru o functionare corecta cat si pentru a lucra cu cat mai mare usurinta si rapiditate. In functie de modelul pe care il are casa de marcat pe care ati achizitionat o aceste accesorii au preturi pe masura astfel incat  sa nu platiti pe accesoriile unei case de marcat simple la fel cat pe cela ale uneia performante cu mult mai multe functii.

Un comentariu:

  1. Exact ce imi trebuie. Am lucrat pana acum cu o firma. Acum as vrea sa imi caut clienti persoane fizice, as vrea o casa de marcat care sa aiba si un program pe calculator, sa pot sa imi fac singur contabilitatea primara ... sa verific, poate greseste contabilul. De aceea as vrea ceva compatibil cu un program ERP. Va rog sa imi spuneti daca puteti sa imi recomandati ceva.

    RăspundețiȘtergere