Casele de Marcat si Accesoriile de care Aveti Nevoie


Casele de marcat sunt un lucru esential in momentul in care doriti sa desfasurati o activitate economica. Pentru a putea vinde in deplina legalitate trebuie inca din prima zi in care firma dumneavoastra exista sa aveti in dotare o casa de marcat, obligatoriu fiscalizata plus restul de accesorii ce-i permit sa functioneze conforma exigentelor legii. Pentru fiscalizarea casei de marcat veti avea de umblat cateva zile pana obtineti toate avizele necesare, aprobarile si apoi sigilarea ei, dar apoi puteti incepe sa inregistrati vanzarile fara probleme si fara alte drumuri pe viitor. In ceea ce priveste capitolul de accesorii case de marcat aici va trebui sa aveti in permanenta grija sa cumparati consumabilele necesare dar si sa dotati din prima casa de marcat cu ce are nevoie: In primul rand trebuie sa aveti un cititor de coduri de bare pentru a nu inregistra manual pe casa fiecare produs in parte. Deasemenea un cablu de conectare al cantarului la casa de marcat va usura cu mult vanzarile daca aveti produse ce se vand la vrac.

Sertarul pentru bani, precum si acumulatorul in cazul in care curentul se intrerupe sunt iar doua elemente ce nu va pot lipsi pentru a va desfasura activitatea fara greutate. Nu in ultimul rand, consumabilele principale ale unei case de marcat, rolele pe care se imprima bonul fiscal eliberat la fiecare vanzare si rapoartele zilnice, lunare, semestriale, etc sunt obligatoriu de avut pe stoc, destule incat niciodata sa ramaneti fara. In caz contrar chiar daca aveti in rest tot ceea ce va trebuie, vanzarile trebuiesc oprite deoarece vanzarea fara elibararea unui bon fiscal este considerata o infractiune. Acestea sunt principalele cateva accesorii de care aveti nevoie atat pentru o functionare corecta cat si pentru a lucra cu cat mai mare usurinta si rapiditate. In functie de modelul pe care il are casa de marcat pe care ati achizitionat o aceste accesorii au preturi pe masura astfel incat  sa nu platiti pe accesoriile unei case de marcat simple la fel cat pe cela ale uneia performante cu mult mai multe functii.

Doamnelor si Domnilor Deputati


Noi, semnatarii prezentei motiuni simple, spunem ca asa nu se mai poate. Noi spunem ca România trebuie sa aiba o alta sansa si ca exista solutii alternative pentru a depasi cu totii momentul greu în care ne aflam. Aceasta motiune este un alt semnal de alarma pe care deputatii PNL îl trag astazi în Parlament nefiind de acord cu maniera si masurile propuse de actuala putere, care au menirea de a-i împovara pe români si nicidecum de a le oferi solutii. Cu acest Guvern la timona si cu aceste masuri aplicate, avem deja cronica unei morti anuntate: România va intra în colaps si cu greu ne vom reveni. Am evidentiat pe parcursul si prin intermediul acestei motiuni ceea ce stiu si resimt în viata lor toti românii: lipsa de performanta economica a cabinetului acual, care a dus România într-o situatie grea, fara precedent, dar si lipsa de viziune si ineficienta masurilor anuntate, care nu vor avea darul de a ne scoate la liman. Si mai este ceva care trebuie spus aici, la tribuna Parlamentului, forul legislativ care a dat încredere premierului si voturi pentru formarea Cabinetului sau. Modul incalificabil si iresponsabil în care primul-ministru al României a înteles sa comunice masurile de austeritate anuntate, sa le asume, sa le implementeze, este inadmisibil. Acesta este modelul de prim-ministru promovat, din pacate descalificant pentru aceasta functie. 

Intotdeauna la cutite cu presedintele Basescu, niciodata cu fata la români si departe, prea departe de interesele si problemele lor. Ca atare, solicitarile noastre se adreseaza ministrului de Finante, si se rezuma la obligativitatea Ministerului de Finante de a prezenta, înainte sau cu prilejul iminentei angajari a raspunderii Guvernului pentru masurile de austeritate anuntate, un proiect de buget rectificat care sa reflecte modul transparent în care aceste masuri sunt implementate si mai ales impactul asupra populatiei, si care sa fie dezbatut de Parlament în regim de urgenta. Vom avea în acest mod în dezbaterea publica si parlamentara scenariul economic negativ pe care acest Guvern îl impune României si românilor pentru a-l suporta, care va duce la o deteriorare a mediului economic si la o adâncire a deficitelor structurale, precum si la împovararea si saracirea populatiei prin marirea în scurt timp a fiscalitatii. Vom avea dovada intentiei Guvernului de a nu restructura clientela politica din ministere, de a nu reduce cheltuielile si licitatiile dedicate firmelor PDL, de a nu eradica fenomenul coruptiei guvernamentale pedeliste si, mai grav, de a nu oferi solutii pentru relansarea economica si pentru iesirea din criza. Cu acest program, Guvernul Basescu introduce curbele de sacrificiu pentru români! Exista însa si ultima solutie anticriza pe care acest Guvern o mai poate lua: sa-si prezinte demisia, cu convingerea ca va întruni acceptul tuturor categoriilor socio-prefesionale din România si ca aceasta masura va fi acceptata cu entuziasm de popor!