SRI, "Aparatorii Patriei"


SRI contra download-urilor de atlase si dictionare! Iata un articol care nu poate fi real decat in benzile desenate si... in Romania: SRI, in campania “Scoala trebuie sa scoata tampiti”. Studentii, filati de SRI pentru ca isi descarca bibliografie de pe net. Stire: “Mai multi studenti de la patru universitati de medicina din tara sunt anchetati dupa ce au vandut atlase si dictionare falsificate. Tinerii risca inchisoarea de la 3 si 5 ani. Studentii la medicina au fost perchezitionati la domiciliu de politisti dupa ce au fost depistati cu ajutorul SRI. Studentii sunt acuzati ca au vandut, fara drepturi, copii ale celui mai celebru atlas de anatomie umana si dictionare medicale, la preturi de doua ori mai mici decat valoarea lor”. Deci SRI a repurtat un nou succes in lupta impotriva terorismului. A terorismului intelectual, ca asta il enerveaza cel mai tare pe sefu’ Traian. Si acuma, a zis domnu’ Traian ca scoala scoate tampiti? A zis! Pai cine se cred studentii aia de s-au apucat ei sa incalce principiile reformei educatiei basesciene? Adica vor sa invete? Pai degeaba costa atlasul ala pe care l-au copiat de pe net 100 de euro in librarie? 

Costa atata ca sa nu si-l permita. Ca daca si-l permit, dupa aia ajung doctori buni si cer salarii mari. Tot de la Basescu. Din ciclul "Securitate fara discernamant" prezentam acest articol preluat de pe RealitateaMea, ca sa aratam lumii pentru ce sunt platiti acesti vajnici zmei, un produs 100% din bani publici: cand e vorba de "siguranta nationala", ei apasa butonul rosu (Oh, Dexter, what's this button do?) si actioneaza! Asadar, daca vreodata aveti de gand sa luati ceva de pe net (si, culmea, sa mai si printati), sa nu uitati ca briza de aer caldut ce va adie in ceafa nu e vantul primavaratec, e gafaiala vreunui securist gata de "misiune". Apropos, daca erau "almanahe" de facut bombe, ar fi cat de cat scuzabila actiunea lor. Dar daca si anatomia e atentat la siguranta nationala. My bad, daca esti inteligent e dovada unui atentat la siguranta nationala! Oare de asta securistii si militienii nu sunt o amenintare? Si acum dedicatie speciala pentru STS-istul care ne tot cauta pe google: Why don't you get a real job, dear kgb-ist?

2 comentarii:

  1. Ma bucur ca aveti curajul sa spuneti acest adevar! In general oamenii sunt atat de indiferenti in ceea ce se petrece ... sunt lucruri importante, a cazut regimul ceuasescu dar au ramas..securistii si mentalitatea vechiului regim

    RăspundețiȘtergere
  2. Putini mai observa ce se intampla! "Observam" doar ce ni se baga pe gat la tembelizor sau in mass-media aservita in totalitate diverselor interese inguste... a celor care ii finanteaza.

    RăspundețiȘtergere